Doowaps

Doowaps

By 24 de març de 2020

Ingredients

Instructions

1- Introduïr la llet i la llevaduara i programar durant 1 minut a 37 graus a velocitat 2.
2- Afegir el sucre, la vainilla, l'oli, el rovell i la farina i amassar a velocitat 2 durant 5 minuts.
3- Deixar reposar la massa durant 1 hora.
4- Dividir la massa en 8 porcions i formar unes boletes amb 9 grams de boletes de xocolata cada una.
5- Posar els doowaps en una safata de forn amb paper de cuina i deixar reposar fins doblar el seu volum.
6- Pintar amb ou batut i posar al forn durnt 10-12 minuts.
7- Retirar del forn i deixar refredar sobre una reixa.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>