Doowaps

Ingredients
- Farina de força - 250 gram
- Llet - 120 ml
- Sucre - 40 grams
- Oli - 30 ml
- rovell d'ou - 1 unitat
- Vainilla en pols - 1/2 culleradeta
- Llevat en pols - 10 grams
- Boletes de xocolata - 70 grams
Instructions
1- Introduïr la llet i la llevaduara i programar durant 1 minut a 37 graus a velocitat 2.
2- Afegir el sucre, la vainilla, l'oli, el rovell i la farina i amassar a velocitat 2 durant 5 minuts.
3- Deixar reposar la massa durant 1 hora.
4- Dividir la massa en 8 porcions i formar unes boletes amb 9 grams de boletes de xocolata cada una.
5- Posar els doowaps en una safata de forn amb paper de cuina i deixar reposar fins doblar el seu volum.
6- Pintar amb ou batut i posar al forn durnt 10-12 minuts.
7- Retirar del forn i deixar refredar sobre una reixa.
Deixa un comentari