Sopa de poma i porros amb pernil ibèric

- Prep Time : 10 minutes
- Cook Time : 50 minutes
Ingredients
- porros - 300 grams
- Ceba - 1 unitat gran
- Patata - 150 grams
- brou de pollastre - 600 ml
- Aigua - 200 ml
- Poma golden - 300 grams
- pernil ibèric - 100 grams
- Nata - 1 tasseta
- Oli - 30 ml
- Pebre
- Sal
Instructions
- Tallar els porros i la ceba i trossejar. Afegir oli al got i coure durant 15 minuts a 100º a velocitat 1.
- Afegir les patatas, el brou de pollastre, l'aigua i deixar coure durant 20 minuts més, a 100º i velocitat 1.
- Pelar les pomes, tallar-les a quarts i afegir al got durant 10 minuts més a 100º i velocitat 1.
- Triturar durant un minut a velocitat 5 i dos minuts a velocitat 8.
- Posar el pernil al forn i deixar-lo enrossir fins que quedin una mica durs.
- Servir la crema amb els encenalls de pernil.
Deixa un comentari