Sopa de poma i porros amb pernil ibèric

Sopa de poma i porros amb pernil ibèric

By 27 de febrer de 2016

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 50 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Tallar els porros i la ceba i trossejar. Afegir oli al got i coure durant 15 minuts a 100º a velocitat 1.
  2. Afegir les patatas, el brou de pollastre, l'aigua i deixar coure durant 20 minuts més, a 100º i velocitat 1.
  3. Pelar les pomes, tallar-les a quarts i afegir al got durant 10 minuts més a 100º i velocitat 1.
  4. Triturar durant un minut a velocitat 5 i dos minuts a velocitat 8.
  5. Posar el pernil al forn i deixar-lo enrossir fins que quedin una mica durs.
  6. Servir la crema amb els encenalls de pernil.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>