Crema de carbassa a la cúrcuma

Ara que és temps d’al·lèrgies primaverals, us recomano aquesta sopa ja que la cúrcuma és un antiestamínic fantàstic per millorar el malestar que ens provoca aquesta època de l’any.

Crema de carbassa a la cúrcuma

By 15 d'abril de 2018

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 30 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Posar la pastanaga i el porro a la thermomix i triturar.
  2. Afegir l'oli i la cúrcuma i posar durant 3 minuts a 100 graus velocitat 1.
  3. Afegir la carbassa, la sal i un polsim de pebre. Deixar 10 minuts a 100 graus, velocitat 2.
  4. Cobrir amb aigua i coure durant 15 minuts a 100 graus velocitat 2.
  5. Afegir els formatgets i triturar 1 minut a velocitat 3, i dos minuts a velocitat 7-8-9.
  6. Pots servir la crema decorda amb una mica de cibulet.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>