Costella de porc amb patates a la cassola

Costella de porc amb patates a la cassola

By 9 de gener de 2016

Avui us deixo una recepta d'un plat de tota la vida però que en dies freds sempre ve molt de gust. És la recepta de la meva mare i a casa sempre ho hem menjat d'aquesta manera. Que vagi de gust!!!!!

  • Rating 2.5 stars - based on 2 review(s)

Ingredients

Instructions

  1. Rostir la costella de porc tallada a talls  amb oli, sal , pebre i una mica d'orenga. Un cop rostida, retirar de la cassola i reservar.
  2. Tallar a juliana i posar a sofregir la ceba i el pebrot vermell a foc molt lent.
  3. Un cop estigui rosset, tirar el tomàquet i deixar sofregir una estona.
  4. Afegir la costella de porc i remenar.
  5. Posar les patates a daus i afegir l'aigua. Deixar una estona fins que les patates siguin toves.
  6. A mitja cocció, tirar una picada fet amb un all, julivert i ametlles.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 2.50 out of 5)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>