Costella de porc amb patates a la cassola

Avui us deixo una recepta d'un plat de tota la vida però que en dies freds sempre ve molt de gust. És la recepta de la meva mare i a casa sempre ho hem menjat d'aquesta manera. Que vagi de gust!!!!!
- Rating
Ingredients
- Costella de porc - 400 grams
- Patates - 1000 grans
- Ceba - 1 unitat
- Pebrot vermell - 1/2 unitat
- Tomàquet triturat - 1 llauna de 1/2 K
- Aigua
- Julivert
- All
- Ametlles
Instructions
- Rostir la costella de porc tallada a talls amb oli, sal , pebre i una mica d'orenga. Un cop rostida, retirar de la cassola i reservar.
- Tallar a juliana i posar a sofregir la ceba i el pebrot vermell a foc molt lent.
- Un cop estigui rosset, tirar el tomàquet i deixar sofregir una estona.
- Afegir la costella de porc i remenar.
- Posar les patates a daus i afegir l'aigua. Deixar una estona fins que les patates siguin toves.
- A mitja cocció, tirar una picada fet amb un all, julivert i ametlles.
Deixa un comentari