Coca d’Olot

- Rating
Ingredients
- Sucre - 100 grams
- Llimona - 1 pela
- Llet - 200 grams
- Mantega - 50 grams
- Llevadura - 25 grams
- Ou - 1 unitat
- Ratafia - 20 grams
- Farina de força - 350 grams
- Sucre humitejat
- Ametlla en granet - 50 grams
Instructions
- Preparar una safata per anar al forn. Posar paper de forn a sobre.
- Posar en el got el sucre i la pell de llimona. Pulveritzar durant 10 segons a velocitat 10.
- Afegir la llet, la mantega i la llevadura fresca i programar 2 minuts a 37º a velocitat 1,5.
- Incorporar l’ou, l’anís, la farina i la sal. Barrejar durant 6 segons a velocitat 4.
- Amassar durant 3 minuts a velocitat espiga.
- Deixar reposar la massa fins que creixi.
- Escalfar el forn a 180º.
- Un cop la massa ha pujat, tornar a amassar durant un minut i 30 segons a velocitat espiga.
- Posar la massa sobre la safata i estendre-la. Posar sucre remullat amb ratafia per sobre. Per acabar, decorar-lo amb granet d’ametlla crua.
- Fornejar durant 25 minuts a 180º.
Deixa un comentari