Coca d’Olot

Coca d’Olot

By 1 de novembre de 2019

  • Rating 5 stars - based on 1 review(s)

Ingredients

Instructions

  1. Preparar una safata per anar al forn. Posar paper de forn a sobre.
  2. Posar en el got el sucre i la pell de llimona. Pulveritzar durant 10 segons a velocitat 10.
  3. Afegir la llet, la mantega i la llevadura fresca i programar 2 minuts a 37º a velocitat 1,5.
  4. Incorporar l’ou, l’anís, la farina i la sal. Barrejar durant 6 segons a velocitat 4.
  5. Amassar durant 3 minuts a velocitat espiga.
  6. Deixar reposar la massa fins que creixi.
  7. Escalfar el forn a 180º.
  8. Un cop la massa ha pujat, tornar a amassar durant un minut i 30 segons a velocitat espiga.
  9. Posar la massa sobre la safata i estendre-la. Posar sucre remullat amb ratafia  per  sobre. Per acabar,  decorar-lo amb granet d’ametlla crua.
  10. Fornejar durant 25 minuts a 180º.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>