Coca de Ratafia

Coca de Ratafia

By 13 de novembre de 2016

  • Prep Time : 15 minutes
  • Cook Time : 01h 05min

Ingredients

Instructions

  1. Escalfar el forn a 150 graus.
  2. Montar les clares a punt de neu amb 100 grams de sucre i conservar a la nevera.
  3. Fer una barreja amb els rovells, la llet, l'oli, el sucre, la ratafia, la llevadura i la farina.
  4. Afegir a la barreja anterior les clares muntades i panses.
  5. Posar al motlle i coure al forn durant 45-60 minuts.
  6. Un cop cuita, ensucrar per sobre i regar amb la ratafia. Vigilar que quedi la ratafia ben distribuïda. Decorar a sobre amb els pinyons i tirar una mica més de sucre.
  7. Posar al forn uns minuts fins que els pinyons quedin ben rossos.

Els pinyons es poden substituïr per ametlles crues laminades.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>