Pa de pessic amb nutella

Ingredients
- ous - 4 unitats
- Sucre - 130 grams
- Vainilla - 1 culleradeta
- Farina de reposteria - 120 grams
- Sucre glass
- Nutella - 200 grams
Instructions
- Escalfar el forn a 180 graus.
- Col·locar la papallona i posar al got els ous, el sucre i la vainilla en pols. Batre 6 minuts/37ª a velocitat 4.
- Incorporar la farina i barrejar 4 segons a velocitat 3.
- Posar la massa en una safata folrada amb paper de forn i amb una espàtula extendre-la per tota la superfície.
- Coure durant 10 minuts a 180 graus. Retirar i deixar refredar.
- Posar una capa de nutella a una de les làmines de pa de pessic. A continuació posar l'altra capa de pa de pessic.
- Decorar amb sucre glass i lacasitos.
Repetir l'operació per obtener dues lamines de pa de pessic.
Deixa un comentari