Carpaccio de meló

Carpaccio de meló

By 10 de maig de 2014

Quan s'acosta la calor aquest plat és ideal. És molt fàcil de fer i alhora és un plat molt xic. Serveix com a entrant i com aperitiu.

Ingredients

Instructions

  1. Taallem el meló a làmines molt fines. Si teniu màquina de tallar embotit us anirà molt bé.
  2. Tallem a làmines fines el parmesà.
  3. Agafem maduixes i anem trocejant-les a talls molt petitons.
  4. Fem una vinagreta amb oli, vinagre , sal i mostassa.
  5. Montem el plat. Primer posem una capa de meló, una de parmesà, una de meló , una de parmesà i ho cobrim amb les maduixetes. Per acabar ho amanim amb la vinagreta i ja ho podem servir.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>