Carpaccio de meló

Quan s'acosta la calor aquest plat és ideal. És molt fàcil de fer i alhora és un plat molt xic. Serveix com a entrant i com aperitiu.
Ingredients
- Meló - 1 unitat
- Maduixes - 200 grams
- Formatge parmesà - 200 grams
- Oli
- vinagre de mòdena
- Sal
- Mostassa - 1 culleradeta
Instructions
- Taallem el meló a làmines molt fines. Si teniu màquina de tallar embotit us anirà molt bé.
- Tallem a làmines fines el parmesà.
- Agafem maduixes i anem trocejant-les a talls molt petitons.
- Fem una vinagreta amb oli, vinagre , sal i mostassa.
- Montem el plat. Primer posem una capa de meló, una de parmesà, una de meló , una de parmesà i ho cobrim amb les maduixetes. Per acabar ho amanim amb la vinagreta i ja ho podem servir.
Deixa un comentari