Carbassons farcits de gambes

Ingredients
- Carbasso - 4 unitats
- Gambes descongelades - 15 unitats
- Ceba - 1 unitat
- formatge danès - 100 grams
- Formatge parmesà - 80 grams
- Farina - 1 cullerada
- Llet - 1 tassa
- Oli
- sal
- pebre
- Beicon - 100 grams
Instructions
- Netejar els carbassons i tallar per la meitat. Posar-los a durant deu minuts al Microones utilitzant un bol de Lekue.
- Quan els carbassons estiguin freds, s'escorren i amb l'ajuda d'una cullereta es buida la carn dels carbassons.
- En una paella amb una mica d'oli es passen les gambes, es tallen i es reserven.
- En la mateixa paella es fregeix el beicon tallat a trossets i es reserva.
- Posem al got de la thermomix l' oli, la ceba picada i la carn dels carbassons i pebre durant 5 minuts a 100 º.
- Incorporar el beicon i les gambes i remenar durant 6 segons a velocitat 4.
- A continuació posar la farina i coure 2 minuts a velocitat varoma.
- Afegir la llet i el formatge danès i deixar durant 5 minuts a 100º i velocitat 3.
- A continuació farcir els carbassons i posar el formatge parmesà i gratinar.
Deixa un comentari