Carbassons farcits de gambes

Carbassons farcits de gambes

By 22 de setembre de 2014

DSC_0312

Ingredients

Instructions

  1. Netejar els carbassons i tallar per la meitat. Posar-los a durant deu minuts al Microones utilitzant un bol de Lekue.
  2. Quan els carbassons  estiguin freds, s'escorren i amb l'ajuda d'una cullereta es buida la carn dels carbassons.
  3. En una paella amb una mica d'oli es passen les gambes, es tallen i es reserven.
  4. En la mateixa paella es fregeix el beicon tallat a trossets i es reserva.
  5. Posem al got de la thermomix l' oli,  la ceba picada i la carn dels carbassons i pebre durant 5 minuts a 100 º.
  6. Incorporar el beicon i les gambes i remenar durant 6 segons a velocitat 4.
  7. A continuació posar  la farina i coure  2 minuts a velocitat  varoma.
  8. Afegir la llet i el formatge danès i deixar durant  5 minuts a 100º  i velocitat 3.
  9. A continuació farcir els carbassons i posar el formatge parmesà  i gratinar.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>