Canelons d’espinacs

Canelons d’espinacs

By 2 de maig de 2014

Ingredients

Instructions

  1. Posar la ceba i l'all i trossejar 4 segons, velocitat 5.
  2. Afegir oli, les panses i els pinyons i programar 7 minuts, 100 ºC, velocitat 1 i quan faltin 2 minuts, afegir la farina.
  3. Afegir la llet i programar 6 minuts, 100, velocitat3.
  4. Quan falti un minut afegir la tonyina, els xampinyons i els espinacs. Un cop acabat posar en un bol i afegir l'ou trossejat i barrejar.
  5. Muntar els canelons i fer una beixamel i a continuació gratinar.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>