Canelons d’espinacs

Ingredients
- Pasta canelons - 36 unitats
- Espinaques - 600 grams
- Ou dur - 3 unitats
- Xampinyons - 250 grams
- All - 2 grans
- Ceba - 1 unitat
- Pinyons - 50 grams
- Tonyina - 200 grams
- Panses de corint - 60 grams
- Farina - 30 grams
- Llet - 300 grams
- Oli - 100 grams
- Sal
Instructions
- Posar la ceba i l'all i trossejar 4 segons, velocitat 5.
- Afegir oli, les panses i els pinyons i programar 7 minuts, 100 ºC, velocitat 1 i quan faltin 2 minuts, afegir la farina.
- Afegir la llet i programar 6 minuts, 100, velocitat3.
- Quan falti un minut afegir la tonyina, els xampinyons i els espinacs. Un cop acabat posar en un bol i afegir l'ou trossejat i barrejar.
- Muntar els canelons i fer una beixamel i a continuació gratinar.
Deixa un comentari