Canelons de llom farcit

Canelons de llom farcit

By 4 de novembre de 2015

Una recepta que la meva mare, la Silvia, ens ha fet un parell o tres de vegades i sempre ha triomfat. La poso al blog, però jo no l'he fet, només l'he tastat. Les fotos les vaig fer jo però l'elaboració és fruit de la meva mare. És un plat molt bo i que per si tenim molts convidats és econòmic i es pot preparar amb molta antel·lació. Animeu-vos, jo ho faré!

  • Prep Time : 60 minutes
  • Cook Time : 60 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Fer el farcit amb la carn picada, els ous, els ous durs, pa ratllat, all  i julivert.
  2. Farcir els canelons de llom amb la pasta que hem realitzat.
  3. Preparar la salsa amb una ceba, el caldo, tomàquet, farina i vi negre.
  4. Un cop feta la salsa, posar els canelons i les verdures (pastanaga, pèsols i xampinyons) prèviament cuinades i ho posem a foc lent durant 1 hora. Cal anar vigilant que no quedi sense caldo, si cal, afegir una miqueta d'aigua.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>