Canelons de bolets i gambes

Mirant per diferents blogs vaig trobar aquesta recepta que em va semblar que podia ser molt bona i original i vaig decidir realitzar-la però adaptant-la a la thermomix.
Ingredients
- Xampinyons - 200 grams
- Fredolics - 200 grams
- Pastanaga - 2
- Ceba - 1 unitat
- All - 1 gra
- Gambes pelades - 200 grams
- Maicena - 1 culleradeta
- Vi blanc - 1/2 copa
- Formatge philadelphia - 100 grams
- Pasta canelons - 20 unitats
- Formatge emmental - 50 grams
- Formatge gouda - 50 grams
- oli d'oliva
- ruca
- Sèsam negre
- Sal
- Pebre
Instructions
- En un recipient amb aigua calenta posem a estovar les plaques de canelons.
- Posem al bol la ceba tallada i l'all i triturem 5 segons a velocitat 7.
- A continuació posem els xampinyons i els fredolics, les pastanagues tallades, salpebrem i afegim el vi . Ho deixem durant 10 minuts a 100 graus velocitat cullera.
- Afegim les gambes 5minuts , 100, velocitat cullera.
- A continuació afegim la maizena i el formatge i ho deixem 2 minuts a velocitat cullera.
- Fer una beixamel.
- Col·loquem totes les plaques de canelons i les anem farcint amb la pasta que hem elaborat.
- Finalitzem tirant la beixamel sobre els canelons i els diferents formatges ratllats.
- Ho gratinem al forn durant 10 minuts a 180 graus i ho servim amb una mica de ruca i sèsam negre.
Deixa un comentari