Canelons de bolets i gambes

Canelons de bolets i gambes

By 2 de maig de 2014

Mirant per diferents blogs vaig trobar aquesta recepta que em va semblar que podia ser molt bona i original i  vaig decidir realitzar-la però adaptant-la a la thermomix.

Ingredients

Instructions

  1. En un recipient amb aigua calenta posem a estovar les plaques de canelons.
  2. Posem al bol la ceba tallada i l'all i triturem 5 segons a velocitat 7.
  3. A continuació posem els xampinyons i els fredolics, les pastanagues tallades, salpebrem i afegim el vi . Ho deixem durant 10 minuts a 100 graus velocitat cullera.
  4. Afegim les gambes  5minuts , 100, velocitat cullera.
  5. A continuació afegim la maizena i el formatge i ho deixem 2 minuts a velocitat cullera.
  6. Fer una beixamel.
  7. Col·loquem totes les plaques de canelons i les anem farcint amb la pasta que hem elaborat.
  8. Finalitzem tirant la beixamel sobre els canelons i els diferents formatges ratllats.
  9. Ho gratinem al forn durant 10 minuts a 180 graus i ho servim amb una mica de ruca i sèsam negre.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>