Filet de llom amb salsa cafè de París

Ingredients
- Salsa Cafè de París
- Mantega - 250 grams
- Anxova - 2 unitats
- Ceba - 1 unitat
- Ketxup - 1 c/s
- Julivert - 3 c/s
- Cebolli - 3 c/s
- Mostassa - 1 c/c
- Tàperes - 1 c/c
- Estragó - 1 c/c
- Pebre vermell picant - 1 polsim
- All molgut - 1 polsim
- Orenga en pols - 1 polsim
- Pebre - 1 polsim
- Romaní - 1 polsim
- Eneldo - 1 polsim
- Conyac - 1 c/c
- Salsa Worcestershire - 1 c/c
- Pebre vermell dolç - 1 c/c
- Curry - 1/2 c/c
- Suc de llimona - 1 c/c
- Pell de taronja ratllada - 1 polsim
- Sal
- Filet de llom - 2 unitats
Instructions
1- Triturar tots els ingredients. Un cop ben triturats, ajuntar amb la mantega a temperatura ambient.
2- Deixar la mantega a la nevera fins que agafi consistència.
3- Fer el llom a la brasa o planxa.
4- Col·locar un tros de mantega Cafèd e París a sobre la carn calenta i deixar que es desfaci poc a poc.
5- Es pot acompanyar amb una mica de ceba caramelitzada.
Deixa un comentari