Filet de llom amb salsa cafè de París

Filet de llom amb salsa cafè de París

By 10 de juny de 2020

Ingredients

Instructions

1- Triturar tots els ingredients. Un cop ben triturats, ajuntar amb la mantega a temperatura ambient.
2- Deixar la mantega a la nevera fins que agafi consistència.
3- Fer el llom a la brasa o planxa.
4- Col·locar un tros de mantega Cafèd e París a sobre la carn calenta i deixar que es desfaci poc a poc.
5- Es pot acompanyar amb una mica de ceba caramelitzada.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>