Bunyols de vent

Bunyols de vent

By 28 de març de 2020

Ingredients

Instructions

1- Introduïr el sucre, la llet, l'anís , la mantega i la llimona ratllada en el bol i programar a 100 graus, velocitat 2 durant 3 minuts.

2- Afegir la llevadura i la farina i barrejar durant 15 segons a velocitat 4..

3- A continuació anar afegit els ous d'un en un i anar barrejant a velocitat 4.

4- Posar la massa en una màniga pastelera i deixar reposar aproximadament uns 30 minuts.

5- Fregir en oli ben calent i a continuació posar sucre per sobre.

 

Es poden farcir de crema, nata o xocolata.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>