Bunyols amb llimona i iogurt

Avui m'he aixecat amb ganes de menjar alguna cosa dolça i m'he decantat per aquests bunyols. Fa temps que vaig veure aquesta recepta i tenia pendent provar-la; he canviat algun ingredient i ha quedat molt bé. És una recepta molt senzilla i alhora boníssima.
- Prep Time : 15 minutes
- Cook Time : 15 minutes
Ingredients
- Pell de llimona - 1 unitat
- Matafaluga - 1 polsim
- Sucre - 100 grams
- Iogurt - 1 unitat
- Ous - 2 unitats
- Farina de reposteria - 250 grams
- Llevadura - 1 sobre
- Oli
- Sal
- Sucre glass
Instructions
- Pulveritzar la pell de llimona amb 40 grams de sucre fins que quedi molt i molt fi.
- Afegir els 60 grams de sucre, la matafaluga, un iogurt natural, els ous, la farina, la llevadura i la sal. Barrejar bé fins que quedi una massa ben lligada.
- Posa oli a calentar i quan estigui a temperatura mitja fer boletes de massa i fregir. L'oli no ha d'estar roent sinó quedarien cuits per fora i crusos per dins.
- Un cop fets els deixem sobre paper de cuina perquè deixin anar l'excés d'oli.
- Per acabar hi tirem sucre glass per sobre i ja estan a punt de tastar.
Deixa un comentari