Bunyols amb llimona i iogurt

Bunyols amb llimona i iogurt

By 17 d'octubre de 2015

Avui m'he aixecat amb ganes de menjar alguna cosa dolça i m'he decantat per aquests bunyols. Fa temps que vaig veure aquesta recepta i tenia pendent provar-la; he canviat algun ingredient i ha quedat molt bé. És una recepta molt senzilla i alhora boníssima.

  • Prep Time : 15 minutes
  • Cook Time : 15 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Pulveritzar  la pell de llimona amb 40 grams de sucre fins que quedi molt i molt fi.
  2. Afegir els 60 grams de sucre, la matafaluga, un iogurt natural, els ous, la farina, la llevadura i la sal. Barrejar bé fins que quedi una massa ben lligada.
  3. Posa oli a calentar i quan estigui a temperatura mitja fer boletes de massa i fregir. L'oli no ha d'estar roent sinó quedarien cuits per fora i crusos per dins.
  4. Un cop fets els deixem sobre paper de cuina perquè deixin anar l'excés d'oli.
  5. Per acabar hi tirem sucre glass per sobre i ja estan a punt de tastar.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>