Bavarois de maduixes

Bavarois de maduixes

By 19 de maig de 2015

  • Prep Time : 30 minutes
  • Cook Time : 03h 00min

Ingredients

Instructions

  1. Posar una mica de sucre a les maduixes i el suc de 1/2 llimona.
  2. Deixar reposar una estona  i després posar tots els ingredients en un bol i triturar amb el  minipimer.
  3. Posar la gelatina  a remollar amb aigua freda durant uns  20 minuts i després escórrer  bé  i  desfer al foc amb llet remenant amb una cullera de fusta.
  4. Quan  la gelatina està ben presa, s'hi afegeix la nata  i es barreja bé.
  5. Es col·loca en el motlle prèviament  passat per aigua freda. A continuació deixar reposar a la nevera unes hores. Ja estarà a punt per menjar.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>