Bao Buns

- Prep Time : 25 minutes
- Cook Time : 02h 00min
Ingredients
- Massa Bao Buns
- Aigua - 160 grams
- Llevadura - 5 grams
- Farina - 250 grams
- Maicena - 30 grams
- Sucre - 15 grams
- Oli - 15 grams
- gengibre - 5 grams
- Ceba - 100 grams
- Farcit
- Oli - 25 grams
- Petxugues de pollastre - 300 grams
- Salsa de soja - 50 grams
- Salsa hoisin - 100 grams
- Aigua - 50 grams
- Col xinesa - 5o grams
- Pastanaga - 50 grams
- Cacauets - 2 cullerades
Instructions
MASSA BAO BUNS
1- Posar al got l'aigua i la llevadura. Barrejar 30 segons a 37 graus i velocitat 2.
2- Posar la farina, la maicena, el sucre i 5 grams d'oli. Amassar 5 minuts a velocitat espiga. Deixar reposar durant 5 minuts. Posar la massa sobre la superfície i fer una bola i estirar-la amb el rodet fins que tingui un gruix de 8mm.
3- Amb una anella de 8-10 cm, tallar 10 cercles de massa, colocar cada una sobre un tall de paper de forn i passar el rodet per sibre per donar una forma allargada.
4- Pintar amb oli la meitat de la superfície de les masses i partir per la meitat. Posar en el Varoma 4 motlles amb paper i a la safata la resta dels 6.
5- Tapar el Varoma i deixar reposar uns 30 minuts fins que doblin el volum.
FARCIT DEL BAO BUN
1- Posar el gengibre al got i picar 3 segons a velocitat 7.
2- Incorporar la ceba i l'oli i sofregir 6 minuts a 120 graus a velocitat cullera.
3- Afegir el pollastre, la salsa Hoisin,la salsa de soja i l'aigua. Situar el Varoma a la seva posició amb els Bao Buns i programar 15 minuts a Varoma velocitat cullera. Retirar el Varoma i reservar.
4- Introduir la cistella al got i posar la col xinesa i la pastanaga. Programar 1 minut el Varoma a velocitat cullera.
Deixa un comentari