Bao Buns

Bao Buns

By 2 d'abril de 2020

  • Prep Time : 25 minutes
  • Cook Time : 02h 00min

Ingredients

Instructions

MASSA BAO BUNS
1- Posar al got l'aigua i la llevadura. Barrejar 30 segons a 37 graus i velocitat 2.
2- Posar la farina, la maicena, el sucre i 5 grams d'oli. Amassar 5 minuts a velocitat espiga. Deixar reposar durant 5 minuts. Posar la massa sobre la superfície i fer una bola i estirar-la amb el rodet fins que tingui un gruix de 8mm.
3- Amb una anella de 8-10 cm, tallar 10 cercles de massa, colocar cada una sobre un tall de paper de forn i passar el rodet per sibre per donar una forma allargada.
4- Pintar amb oli la meitat de la superfície de les masses i partir per la meitat. Posar en el Varoma 4 motlles amb paper i a la safata la resta dels 6.
5- Tapar el Varoma i deixar reposar uns 30 minuts fins que doblin el volum.

FARCIT DEL BAO BUN

1- Posar el gengibre al got i picar 3 segons a velocitat 7.
2- Incorporar la ceba i l'oli i sofregir 6 minuts a 120 graus a velocitat cullera.
3- Afegir el pollastre, la salsa Hoisin,la salsa de soja i l'aigua. Situar el Varoma a la seva posició amb els Bao Buns i programar 15 minuts a Varoma velocitat cullera. Retirar el Varoma i reservar.
4- Introduir la cistella al got i posar la col xinesa i la pastanaga. Programar 1 minut el Varoma a velocitat cullera.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>