Farcellets de carbassó i llagostí

Farcellets de carbassó i llagostí

By 8 de maig de 2014

Una recepta molt sabrosa per fer com aperitiu.  La recepta és del blog de la Dolors Marta Inge i és molt recomanable elaborar-la.

  • Prep Time : 20 minutes
  • Cook Time : 15 minutes

Ingredients

Instructions

 

Primer de tot tallem  els carbassons a lo llarg però fent unes llesques molt fines perquè sinó quan les enrotllem es trencaran. Estirem les llesques de carbassó i col·loquem sobre cada una un tall de bacó i un llagostí pelat. Ho enrotllem i ho fixem amb un escuradents. Un cop enrotllats, ho passem per ou batut i pa rallat i ho fregim. A punt per tastar!!

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>