Baguette

Baguette

By 21 de març de 2020

Ingredients

Instructions

1- Posar la llevadura i l'aigua i escalfar a 37 graus durant 2 minuts a velocitat 2.
2- Afegir la farina i la sal i deixar a velocitat 3 fins que la massa quedi ben amassada.
3- Fer dues barres amb la massa i deixar reposar durant 1 hora.Posar farina per sobre.
4- Escalfar el forn a 225 graus. Posar una safata amb aigua a la part de baix del forn.
5- Coure el pa durant 20 minuts.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>