Petit Suisse de Maduixa

Petit Suisse de Maduixa

By 12 de gener de 2020

  • Prep Time : 15 minutes

Ingredients

Instructions

1- Posem la gelatina en aigua freda fins que s'hidrati.

2- Posem les maduixes, el formatge, la llimona i el sucre i ho triturem a velocitat 7 durant un minut. Ho retirem i reservem.

3- Afegim la nata i programem 90 ºC, velocitat 2 durant 2 minuts. Quan quedin 30 segons afegim la gelatina.

4- Incorporem la barreja feta anteriorment i ho programem a velocitat 4 durant 30 segons.


5- Ho posem en gotets i ho deixem reposar a la nevera.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>