Pudding de flam i poma

Pudding de flam i poma

By 10 d'octubre de 2015

  • Prep Time : 25 minutes
  • Cook Time : 30 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Posar a coure les pomes amb una mica d'aigua i sucre fins que quedin toves.
  2. Escórrer les pomes, aixafar-les amb una forquilla i barrejar amb la llet condensada i els ous.
  3. Agafar un motlle i posar el caramel líquid i   una magdalena engrunada.
  4. Tirar la barreja i coure al forn al bany maria fins que quedi ben cuit. Amb la prova de l'escuradent sabrem quan ja es pot retirar del forn.
  5. Deixar refredar i posar a la nevera durant 2 hores.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>