Salsa de beicon amb alfàbrega

Salsa de beicon amb alfàbrega

By 2 de juliol de 2015

Una salsa molt similar a la carbonara però sense ou; és més lleugera i amb l'aroma d'alfàbrega li dóna un toc especial.

Ingredients

Instructions

  1. Posar el gra d'all picat a enrossir.
  2. Un cop enrossit tirar el beicon i l'alfàbrega en pols. Cal ser generós amb l'alfàbrega.
  3. A continuació un cop està ben enrossit abocar el brick de crema de llet  i remenar.
  4. Ja està a punt per servir. Pot acompanyar arrossos, pasta, carn,....
  5. Per finalitzar se li posa una mica d'alfàbrega fresca per decorar i aromatitzar.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>