Salsa de verdures

Salsa de verdures

By 22 de juny de 2015

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 35 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Triturar la ceba i l'all i fregir-los durant 5 minuts.
  2. Afegir l'albergínia, el carbassó i el pebrot tallat a trossets petits i fregir durant 10 minuts.
  3. Tirar un raig de vi i deixar uns minuts.
  4. Per acabar, posar el tomàquet triturat, la sal i l'alfàbrega i deixar-ho durant 20 minuts.

Aquesta salsa és ideal per acompanyar arrossos, pasta i carns.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>