Plum cake bicolor

Plum cake bicolor

By 13 de maig de 2015

  • Prep Time : 15 minutes
  • Cook Time : 45 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Treballar els ous amb el sucre fins que quedi una massa ben cremosa.
  2. Afegir la mantega estovada i la farina barrejada amb la llevadura.
  3. Dividir la massa en dues parts: aromatitzar una part amb  la pell ratllada d'una llimona i l'altra amb la xocolata en pols o cacau dissolt en unes cullerades d'aigua.
  4. Tirar una part  la massa de llimona en un motlle allargat i prèviament engrassat i a continuació tirar la  massa de xocolata. Per acabar, tirar la resta de la massa de llimona.
  5. Coure al forn durant 45  minuts a 180 graus.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>