Rodó de carn picada

Rodó de carn picada

By 23 de març de 2015

  • Prep Time : 50 minutes
  • Cook Time : 40 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Posar el pa a remollar amb llet fins que quedi ben empapat.
  2. Posar en el got la meitat de la carn de porc i picar-la durant 10 segons a velocitat 7. Ho reservem. Fem el mateix amb l'altre meitat de la carn.
  3. Posem tota la carn de porc  en un bol, un ou, la meitat del pa escorregut, sal, pebre i una cullerada de sal de verdures.
  4. Posem la carn de vedella en el got i la piquem durant 20 segons a velocitat 7.
  5. Afegir les espinaques escorregudes i prèviament descongelades, un ou, l'altre meitat del pa remollat, sal , pebre i una cullerada de sal de verdures. Ho programem 1 minut / gir/ velocitat 3.
  6. Estirem la meitat de la carn de porc sobre una fulla de paper d'alumini untat amb oli. Ho combrim amb la meitat de la carn de vedella amb espinaques fent una segona capa. Posem la meitat de les tires de pollastre al mig i ho enrotllem bé i tanquem els extrems amb el paper d'alumini. Seguim els mateixos passos pel segon rodó i els col·loquem tots dos al recipient Varoma.
  7. Tirem l'aigua al got, posem el varoma i programem 40 minuts/Varoma/Velocitat 1.
  8. S'han de deixar els rodons durant mitja hora, els desemboliquem i els tallem a rotllanes. Els col·loquem dins una font i ho servim acompanyat d'una salsa per carns.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>