Magdalenes

- Prep Time : 25 minutes
- Cook Time : 40 minutes
Ingredients
- sucre - 200 grams
- Pell de llimona - 1 unitat
- Ous - 2 unitats
- Llet - 170 grams
- Oli - 170 grams
- Farina de reposteria - 270 grams
- Gasificant - 2 sobres
Instructions
- Posar el sucre en el got i pulveritzar 20 segons a velocitat progressiva 5-10.
- Afegir la pell de la llimona i pulveritzar 20 segons a velocitat progressiva 5-10.
- Incorporar els ous i batre 2 minuts a 37 graus velocitat 5.
- Afegir la farina i el gasificant i barrejar 10 segons a velocitat 3.
- Ompli els motllos de magdalenes i deixar a la nevera durant 2 hores.
- Posar sucre a sobre les magdalenas.
- Coure a durant 20 minuts a 180 graus, preescalfat el forn prèviament.
Deixa un comentari