Farcit de vedella

Farcit de vedella

By 10 de maig de 2014

Ingredients

Instructions

Comprem un tall de vedella que s'anomena el tall que es pela, i encomanem que ens l'obrin com un llibre. Agafem el llibre de carn i el farcim amb els ous i el bacó. Agafem la botifarra, la  buidem  i l'anem posant dins el farcit perquè ens ajudi a lligar les capes del farcit.

Un cop tenim el farcit fet , ho lliguem amb un fil de cuina i ho posem a la cassola a rostir amb una ceba, un tomàquet , un all i un parell de fulles de llorer.

Quan la peça ja està ben doradeta, hi afegim un raig de conyac i una mica d'aigua, i ho deixem fer xup xup durant aproximadament una hora.

Un cop rostit, traiem el tall i fem una picada amb l'oli i la ceba i tomàquet amb què l'hem rostit i thi afegim unes ametlles.  Amb aquesta picada ja tindrem la salsa per acompanyar la carn.

Quan la carn estigui freda, la tallem a rodanxes i montem el plat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>