Farcellets de col

Farcellets de col

By 10 de maig de 2014

Una de les millors receptes que fa la meva mare. És molt laboriosa però un cop la sents al paladar ja ni hi penses. És molt important utilitzar productes de proximitat; aquesta recepta s'ha de fer amb la col de paparina, no es pot fer amb la col que trobem tot l'any a tots els supermercats. És recomanable comprar-la durant la tardor-hivern en un establiment de verdures on tinguin productes de la zona.

  • Prep Time : 01h 30min
  • Cook Time : 60 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Bullim les fulles del mig de la col amb molta aigua i sal. Un cop cuites les escorreguem molt bé.
  2. Barregem la carn amb les ametlles i les avellanes picades, la molla de pa remullada amb llet, el formatge, el julivert i l'ou batut. Hi tirem sal i pebre.
  3. Amb aquesta preparació formem unes mandonguilles i les emboliquem amb les fulles de col.
  4. Enfarinem els farcellets i els fregim amb oli.
  5. Sofregim la ceba i el tompaquet en una paella. Afegim la Maicena desfeta en 1/4 litre d'aigua, la pastilla de brou esmicolada, unpolsim de farigola, orenga i una mica de sucre.
  6. Deixem que cogui durant uns 20 minuts i abans d'acabar la cocció, ho rectifiquem de sal.
  7. Finalment, col·loquem els farcellets a la mateixa cassola i deixem que es cogui tot plegat 20 minuts més.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...