Canelons filo amb ceba i formatge

Canelons filo amb ceba i formatge

By 8 de maig de 2014

Un aperitiu fàcil de fer i  econòmic. La combinació del formatge de cabra i la ceba confitada és genial. Vaig trobar aquesta recepta en un blog de thermomix i em va encantar.

Ingredients

Instructions

Posem al got de la thermomix l'oli i la ceba tallada a juliana  i una mica de sal. Programem temperatura varoma, 30 minuts, gir a l'esquerra, velocitat cullera. Vigilem als 15,20 i 25 minuts que no es quedi sense oli perquè no s'enganxi. Si fa falta n'afegim una miqueta més. Ho retirem i ho escorreguem.

Precalentem el forn a 180º.

Posem 3 fulls de pasta filo i les pintem entre elles perquè s'hidratin i s'enganxin bé entre ells. Tallem 12 rectangles del tamany que més ens agradi.

Els farcim amb una mica de formatge de cabra engrunat i ceba confitada.

Ho enrotllem i ho coloquem sobre el paper de forn en una safata. Ho deixem 10 minuts a 180º.

Ho acompanyem amb melmelada de tomàquet.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>