LLom farcit

LLom farcit

By 1 de maig de 2014

Una recepta ideal per quan tenim molts convidats. És molt econòmic, fàcil i es pot fer el dia abans. Es pot acompanyar amb diferents tipus de salsa i servir fred. En una ocasió vaig elaborar aquest plat per 45 persones i va ser tot un èxit.

  • Prep Time : 60 minutes
  • Cook Time : 45 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Agafem el tronc de llom i anem fent talls però sense arribar a baix , fent llibrets.  Un cop fet  hi posem sal i pebre a cada tall.
  2. Un cop tallat anem posant una mica de carn picada, olives tallades i pebrot vermell escalivat a trossets petits. Ho anem fent fins a tenir tots els talls farcits.
  3. Quan ja el tenim tot farcit hi posem carn picada per sobre i així el  llom queda més unit. Després ho rebossem amb pa ratllat i hi tirem pebre vermell per sobre. També s'hi pot posar una mica de romaní.
  4. Ho lliguem amb un pinxo de ferro.
  5. El posem al forn durant 45 minuts aproximadament a 180 graus.
  6. Un cop cuit, el tallem d'esbiaix sense seguir els mateixos talls realitzats en l'inici.
  7. Ho podem acompanyar amb diferents tipus de salsa.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>