Albergínies farcides

Albergínies farcides

By 10 de gener de 2013

Una recepta de la meva mare que fa molts anys que ens fa gaudir d'aquesta verdura tan gustosa i exquisita com és l'albergínia.

Ingredients

Instructions

  1. Fem un sofregit amb tomàquet, ceba i pebrot verd.
  2. Rostim la carn i un cop cuita la barregem amb el sofregit. Ja tenim el farcit de carn.
  3. Posem les albergínies al forn durant 20 minuts. Un cop cuites les buidem i afegim la polpa de l'albergínia al farcit de carn.
  4. Farcim les albergínies.
  5. Fem una beixamel i banyem les albergínies.
  6. Les cobrim amb formatge emental i ho gratinem durant 3 minuts.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>